To νέο Lounge στο αεροδρόμιο της πόλης των Αγγέλων!
Αεροπορικά εισιτηρια
2013-11-22 01:07:18

To νέο Lounge στο αεροδρόμιο της πόλης των Αγγέλων!

Το νέο lounge της Star Alliance στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στις 25 Σεπτεμβρίου, έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους επιβάτες της Πρώτης και Διακεκριμένης θέσης και τους κατόχους της Star Alliance Gold Card που αναχωρούν με εταιρείες της Star Alliance από το Tom Bradley International Terminal.

Οι νέες αυτές εγκαταστάσεις μπορούν να εξυπηρετήσουν περίπου 400 επιβάτες της Διακεκριμένης θέσης και μέλη του προγράμματος Star Alliance Gold, ενώ προσφέρουν και ξεχωριστό χώρο για τους επιβάτες της Πρώτης θέσης. Το lounge είναι σχεδιασμένο από τη διεθνούς φήμης αρχιτεκτονική εταιρεία Gensler και καλύπτει έκταση 1.675 τετραγωνικών μέτρων.

Ένα από τα μοναδικά του χαρακτηριστικά είναι η ανοιχτή βεράντα που προσφέρει πανοραμική θέα του βόρειου διαδρόμου απογείωσης προς τους λόφους του Hollywood. Όσοι επιβάτες επιλέξουν να καθίσουν στην εξωτερική αυτή βεράντα θα βιώσουν μια απαράμιλλη εμπειρία αισθήσεων, καθώς διαθέτει τζάκια και κουρτίνα νερού. Οι ζώνες εμπειρίας του lounge είναι σχεδιασμένες για να ικανοποιούν τις ανάγκες των επιβατών, που ποικίλουν από κοινωνικές συναντήσεις μέχρι χρόνο για χαλάρωση μακριά από το σπίτι.

Εκτός από την ανοιχτή βεράντα, το lounge διαθέτει και χώρο μπαρ για κοινωνικές συναναστροφές, βιβλιοθήκη, χώρο χαλάρωσης, χώρο μελέτης, και δωμάτιο πολυμέσων. Όσοι επιθυμούν να φρεσκαριστούν πριν τη πτήση τους, μπορούν να το κάνουν σε ένα από τα οχτώ δωμάτια ντους που υπάρχουν διαθέσιμα. Οι πελάτες που επιθυμούν να εργαστούν μπορούν να το κάνουν από διάφορα σημεία του lounge, το οποίο διαθέτει γρήγορο wi-fi, ενώ προσφέρει υπηρεσίες εκτύπωσης, φαξ και φωτοτυπιών κατόπιν ζήτησης.

Εκτός από τις συνηθισμένες πρίζες ρεύματος, υπάρχουν διαθέσιμες για τους πελάτες επίσης θύρες USB για να φορτίσουν τις κινητές συσκευές τους. Όσοι πάλι ταξιδεύουν με ελαφρές αποσκευές, μπορούν να ζητήσουν υπολογιστές tablet για να χρησιμοποιήσουν μέσα στο lounge.

Ο σχεδιασμός του lounge είναι εμπνευσμένος από μια σύγχρονη ερμηνεία της μοντέρνας αρχιτεκτονικής του Λος Άντζελες της δεκαετίας του ’50 και του ’60. Το concept αυτό ενσαρκώνει τη νέα φιλοσοφία των lounges της Star Alliance, που έχει ως κεντρικό άξονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών του σύγχρονου επιβάτη και, παράλληλα, την ανάδειξη του τοπικού «χρώματος» κάθε περιοχής. Οι ασπρόμαυρες εικόνες της Πόλης των Αγγέλων, μέσα από τον φακό του καταξιωμένου φωτογράφου Peter Lik, συμπληρώνουν τα εταιρικά χρώματα της συμμαχίας.

Το lounge ενσωματώνει και άλλα στοιχεία του νέου brand που έχει υιοθετήσει η Star Alliance για χρήση στα lounge της σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η Star Alliance, εκτός από την έμπνευση από το τοπικό design, έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει τοπικά προϊόντα και έπιπλα όπου αυτό ήταν δυνατόν. Οι διακοσμητικοί τοίχοι με επισμαλτωμένα κεραμικά πλακίδια δημιουργήθηκαν από ντόπιους καλλιτέχνες.