H Lufthansa στηρίζει την Ελλάδα
αεροπορικα εισητηρια
2013-11-22 04:07:18

H Lufthansa στηρίζει την Ελλάδα

H Lufthansa στηρίζει την Ελλάδα

Την στήριξη της στην ελληνική αγορά εξέφρασε η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa, η οποία εκτελεί σήμερα περίπου 100 πτήσεις την εβδομάδα από και προς την χώρα μας, μέσω του μεγάλου δικτύου της με αεροπορικα εισιτήρια για όλο τον κόσμο.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Αθήνα η εταιρεία, ανακοινώθηκε η σταθερή αύξηση ταξιδιωτών από την Ελλάδα προς Ευρώπη και Αμερική και αντίστροφα. Μάλιστα ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση για αεροπορικά εισιτήρια από και προς τη βόρειο Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά), που ξεπερνά πλέον τις 5-6 ποσοστιαίες μονάδες κάθε χρόνο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, η Lufthansa αποτελεί τη δημοφιλέστερη αεροπορική εταιρία των Ελλήνων, εξαιτίας των πολλών ανταποκρίσεων, το εκτενές δίκτυό της και τα προϊόντα και υπηρεσίες της.

“Η ανταπόκριση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας είναι ένα διαρκές στοίχημα που η Lufthansa έχει αναλάβει με επιτυχία. Ωστόσο, η Lufthansa γνωρίζει ότι τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς ισχυρούς συνεργάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες, που αποφέρουν σταθερά και καρποφόρα αποτελέσματα. Μεταξύ των πλέον πολύτιμων συνεργατών της, η Ελλάδα έχει αποδειχθεί ένας αξιόπιστος και ισχυρός σύμμαχος, ακόμη και σε εποχές μεγάλων προκλήσεων”, δήλωσε ο κύριος Jens Bischof, Εμπορικός Διευθυντής της Lufthansa Passenger Airlines.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως επίτιμος καλεσμένος της Lufthansa, ο κύριος Carsten Schaeffer, αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Υπηρεσιών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, ο οποίος αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα της Ελλάδας: “Η Lufthansa επιδεικνύει τη διαρκή της υποστήριξη στην Ελλάδα και αναγνωρίζει την Αθήνα ως έναν από τους σημαντικότερους κόμβους της στην Ευρώπη, για επιβάτες που ταξιδεύουν τόσο για λόγους επαγγελματικούς όσο και αναψυχής».

Η Lufthansa στηρίζει τα τοπικά προϊόντα
Παράλληλα, η Lufthansa αποδεικνύει την υποστήριξή της στην Ελλάδα προωθώντας τοπικά προϊόντα, τόσο εν πτήση όσο και επί εδάφους. Πρόσφατα, η Lufthansa εμπλούτισε τις υπηρεσίες εδάφους στη Lufthansa Business Lounge στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ‘Ελ. Βενιζέλος’, για τους πελάτες Business Class αλλά και τους HON, Senators και Frequent Travelers του προγράμματος Miles & More, προσθέτοντας εμπειρίες οινοποσίας αλλά και εξαιρετικής ποιότητας Ελληνικά προϊόντα, ως «γευστικό αποχαιρετισμό» από την Ελλάδα. Επιπλέον, μια νέα συνεργασία εγκαινιάζεται: από τον Οκτώβριο του 2013, τα Φυσικά Προϊόντα Koreas θα «απογειώνονται» με τη Lufthansa, προσφέροντας τη μοναδική ευκαιρία ανάδειξης της απαράμιλλης ποιότητας και δυναμικής ανάπτυξης των Ελληνικών προϊόντων ανά την υφήλιο, προσεγγίζοντας παράλληλα νέους καταναλωτές και καινούριες αγορές.

Η μεγαλύτερη ενιαία επένδυση ιδιωτικού τομέα σε νέα αεροσκάφη.
Ο Όμιλος Lufthansa συνεχίζει τις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, στην αποδοτικότητα και στη βελτίωση της επιβατικής άνεσης, μέσω του εκσυγχρονισμού του στόλου του. Κατόπιν έγκρισης από το Εποπτικό Συμβούλιο για την αγορά 59 υπερσύγχρονων αεροσκαφών, στο στόλο wide-body του Ομίλου Lufthansa θα προστεθούν ακόμη 34 αεροσκάφη Boeing 777-9X και 25 αεροσκάφη Airbus A350-900. Τα πρώτα αεροπλάνα θα παραδοθούν στις αρχές του 2016, αντικαθιστώντας τα παλαιότερα Boeing 747-400 και Airbus A340-300, που θα αποσυρθούν σταδιακά έως το 2025. Η συνολική επένδυση του Ομίλου Lufthansa ανέρχεται σε 14 δισεκατομμύρια ευρώ και είναι η μεγαλύτερη ενιαία επένδυση ιδιωτικού τομέα στην ιστορία της Γερμανικής βιομηχανίας. Εκτός από τον εκσυγχρονισμό του στόλου, η επένδυση αυτή θα διασφαλίσει περίπου 13.000 θέσεις εργασίας στον Όμιλο Lufthansa καθώς και χιλιάδες θέσεις εργασίας σε συνεργάτες και άλλους προμηθευτές.