Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από την British Airways
Αεροπορικά εισιτήρια
2013-11-22 04:07:18

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από την British Airways

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από την British Airways.

Κάντε την αναζήτηση σας μέσω της online μηχανής αναζήτησης του aeroporika1.gr και βρείτε εδώ τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την British Airways.

Κάντε νωρίς την αγορά των αεροπορικών σας εισιτηρίων και βρείτε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια.

H British Airways είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι επίσης μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, με περισσότερες υπερατλαντικές πτήσεις από την Ευρώπη από κάθε άλλη αεροπορική εταιρεία. Ιδρύθηκε 25 Αυγούστου 1919

 

Βρες τα πιο οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια με την British στο aeroporika1.gr

Ιδρυτικό μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Onewolrd από τον Φεβρουάριου του 1999 σας προσφέρει όλα τα προνόμια και τις υπηρεσίες της συμμαχίας. Η oneworld είναι μία από τις τρεις παγκοσμίως μεγαλύτερες συμμαχίες με βάση την Νέα Υόρκη. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριου του 1999 από την American Airlines , British Airways , Canadian Airlines , Cathay Pacific , και Qantas .

. Η συμμαχία είχε τη μεγαλύτερη διεύρυνση στην ιστορία της το 2007, όταν η Iberia, Air Berlin, Japan Airlines , Malev Hungarian Airlines , και Royal Jordanian εντάχθηκαν ως πλήρη μέλη, ενώ η Cathay Pacific με την θυγατρική της Dragonair , πέντε θυγατρικές της Japan Airlines και δύο θυγατρικές της LAN εντάχθηκαν ως μέλη θυγατρικών. Μέχρι τον Ιούλιο του 2011, oneworld και τα μέλη της, είχαν φτάσει πάνω από 870 προορισμούς σε 146 χώρες. Σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται πάνω από 9.300 πτήσεις, όπου ο στόλους υπερβαίνει τα 2.400 αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο. Από τα τέλη του 2002, η Oneworld ήταν η πρώτη αεροπορική συμμαχία με την εισαγωγή e-ticketing σε όλο το δίκτυο όλων των αεροπορικών εταιρειών-μελών.