Φθηνές πτήσεις
Cheap Flights
2016-03-16 06:06:02

Φθηνές πτήσεις

Φθηνές πτήσεις – Ο καλύτερος τρόπος αναζήτησης για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Η αναζήτηση για φθηνές πτήσεις πολλές φορές γίνεται πολύπλοκη και χρονοβόρα.
Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικές συμβουλές ώστε η αναζήτηση σου να είναι πραγματικά εύκολη και απλή έτσι ώστε τα αεροπορικά εισιτήρια που θα βρεις να είναι σίγουρα τα φθηνότερα.

Πως πετυχαίνεις λοιπόν τις καλύτερες τιμές για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

•    Να ψάχνεις για φθηνές πτήσεις αρκετές μέρες πριν το ταξίδι σου. Οι αεροπορικές εταιρίες δίνουν έναν αριθμό θέσεων σε πιο φθηνές τιμές όσο νωρίτερα κάνεις την αναζήτηση σου.

•    Ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδίου = φθηνές πτήσεις. Αν έχεις την δυνατότητα να ταξιδέψεις  1-2 μέρες νωρίτερα ή αργότερα από το προγραμματισμένο σου ταξίδι σίγουρα θα βρεις και φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Δοκίμασε  λοιπόν την αναζήτηση με +- 3 μέρες.

•    Οι καθημερινές ημέρες τις εβδομάδας έχουν πιο φθηνές πτήσεις. Τα Σαββατοκύριακα πάντα ταξιδεύει μεγαλύτερος αριθμός επιβατών. Οπότε αν μπορείς ταξίδεψε της καθημερινές μέρες τις εβδομάδας για να πετύχεις καλύτερες τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια.

•    Φθηνά πτήσεις με Low Cost αεροπορικές εταιρίες. Έχουν το όνομα έχουν και την χάρη! Οι αεροπορικές εταιρίες low cost προσφέρουν αρκετές φορές πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια αρκεί να κάνεις την αναζήτηση σου έγκαιρα. Οι αεροπορικές εταιρίες low cost δεν υστερούν σε καμία περίπτωση στην ασφάλεια του ταξιδιού σου, απλώς προσφέρουν χαμηλότερης ποιότητας εξυπηρέτηση όσον αφορά γεύματα, βαλίτσες και αεροδρόμια που πετάνε. Συνήθως χρησιμοποιούν περιφερειακά αεροδρόμια και όχι διεθνή για να πετύχουν λιγότερους φόρους έτσι ώστε ο επιβάτης να πάρει την δυνατόν καλύτερη τιμή για αεροπορικά εισιτήρια.

•    Βρες κοντινά αεροδρόμια στον προορισμό σου – πέτυχε φθηνές πτήσεις. Άνοιξε έναν χάρτη και δες τον προορισμό που θες να πας. Εντόπισε κοντινά αεροδρόμια και κάνε αναζήτηση για αυτά. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεις φθηνές πτήσεις έτσι.

Έτσι λοιπόν έχεις μερικούς επιπλέον τρόπους για να βρεις φθηνές πτήσεις. Εμείς είμαστε πάντα εδώ για να σου δώσουμε τις καλύτερες επιλογές μέσα από την μηχανή αναζήτησης. Προσπαθούμε και βελτιώνουμε συνέχεια τις υπηρεσίες μας ώστε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια να τα βρίσκεις πάντα από εδώ