Αεροπορικα Εισιτηρια KLM
φθηνά αεροπορικά εισ
2013-11-22 04:07:18

Αεροπορικα Εισιτηρια KLM

Αεροπορικά εισιτήρια από την KLM Airline.

Κάντε την αναζήτηση σας μέσω της online μηχανής αναζήτησης του aeroporika1.gr και βρείτε εδώ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την KLM. Κάντε νωρίς την αγορά των αεροπορικών σας εισιτηρίων και βρείτε αεροπορικα εισιτηρια.

Η KLM Royal Dutch Airline ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1919 και μέχρι και σήμερα συνεχίζει το πτητικό της έργο με την ίδια επωνυμία. Η εταιρεία συνδέει την Ελλάδα με την Ολλανδία με καθημερινές πτήσεις από το Αεροδρόμιο της Αθήνας Ελ. Βενιζέλος προς το αεροδρόμιο του Amsterdam Schiphol. Από το ’μστερνταμ εξυπηρετεί 152 προορισμούς σε Ευρώπη, Βόρειο & Νότιο Αμερική, Ασία και Αφρική.

Η συγχώνευση των δύο αεροπορικών εταιρειών KLM – Air France από τον Σεπτέμβριο του 2003 καθιστούν πλέον την KLM μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Οι δύο εταιρείες από κοινού πλέον καλύπτουν 236 προορισμούς σε 106 χώρες

Βρες τα πιο οικονομικά αεροπορικα εισητηρια με την KLM στο aeroporika1.gr

H KLM είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Sky Team η οποία ιδρύθηκε το 2000 και σε αυτήν συμμετέχουν 18 αεροπορικές εταιρείες. Οι υπόλοιπες εταιρείες μέλη της Sky Team είναι η Alitalia, Air France, Czech Airlines, Tarom, Aeroflot, Delta Airlines, Aeromexico, Aerolinas Argentinas, Kenya Airways, Air Europa, Korean Air, MEA, China Airlines, Saudia, China Eastern, China Southern, Vietnam Airlines.

Καλύπτουν 993 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και σας δίνουν την δυνατότητα να συγκεντρώνεται όλα σας τα μίλια σε μία και μόνο κάρτα τακτικού επιβάτη. ( frequent flyer)

Φθηνά αεροπορικά εισιτηρια με την KLM